Wellner Mobiliteit: mobiel met rolstoel

Als u afhankelijk bent van een rolstoel dan is een rolstoelbus of een rolstoel auto een grote uitkomst. U kunt dan geheel zelfstandig op pad met de rolstoel, ook als de bestemming wat verder weg is. Wellner Mobiliteit in Zoetermeer biedt een groot assortiment occasions op het gebied van rolstoelbussen en rolstoel auto’s maar kan ook de aanpassing van uw eigen bus of auto verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van de bus of auto zodat u deze kunt gebruiken als vervoermiddel inclusief rolstoel. Kom eens langs in onze showroom of maak een afspraak bij u thuis voor een persoonlijke gesprek.

Benodigdheden rolstoelbus en rolstoelauto

Voor een aangepaste rolstoelbus heeft u verschillende accessoires nodig variƫrend van een draaistoel tot een oprijplaat of een rolstoel lift. U kunt voor alles op het gebied van de aanpassing van de bus of auto terecht bij Wellner Mobiliteit. Wij verzorgen de kofferbaklift, ook wel scootmobiel lift genoemd en deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Daarnaast kunnen wij ook een oprijplaat verzorgen die speciaal is ontworpen voor het gebruik met een rolstoel of scootmobiel. Als rolstoelbus specialist zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij u een uitgebreide service leveren. Ook aan huis.

Wellner mobiliteit specialist

Wellner mobiliteit is u graag van dienst als u afhankelijk bent van een rolstoel en toch zelfstandig op pad wilt kunnen gaan. U kunt onze showroom bezoeken in Zoetermeer, de verschillende occasions bekijken en alle mogelijkheden bespreken tijdens een persoonlijk onderhoud. Wij komen ook graag bij u aan huis om u te informeren. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over een occasion rolstoelbus of rolstoel auto of de eigen bus of auto wilt laten aanpassen.