Verbeteren veiligheid in de bouw door gebruik werklaarzen

Volgens een onderzoek van de inspectie SZW (Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid) hebben er in Nederland in het jaar 2016 ongeveer 470 bedrijfsongevallen in de bouw plaatsgevonden. In ogen van Werkschoenen-bouw.nl is  dit gegeven erg schrikbarend, daar de veiligheid van werknemers die in de bouw werkzaam zijn in feite voorop staat. De meeste ongelukken vinden plaats op de werkplaats waarbij men zich bijvoorbeeld verstapt en valt of getroffen worden door een vallende voorwerp. Bedrijfsongevallen in de bouw kunnen voorkomen worden door het gebruik van gecertificeerde:

  1. Helmen
  2. Veiligheidslaarzen
  3. Werkkleding
  4. Werklaarzen
  5. Werkschoenen

Werklaarzen

Via de webshop van Werkschoenen-bouw.nl is het mogelijk om werklaarzen aan te schaffen voor uzelf of voor uw medewerkers. De werklaarzen van het merk Buckler, komen in verschillende typen, soorten, maten en kleuren. Een goede werklaars is gecertificeerd volgens de normen:

  • S1
  • S2
  • S3
  • S4
  • S5

Iedere gradatie onderscheid zich door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een stalen veiligheidsneus, waterbestendigheid, rubber of kunststof materialen. Werkschoenen-bouw.nl is continu op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent werklaarzen en werkschoenen. Mede om deze reden kan Werkschoenen-bouw.nl haar klanten drie jaar garantie bieden wanneer men overgaat tot werklaarzen kopen.

Werkschoenen

Naast werklaarzen kopen is het ook mogelijk diverse werkschoenen te kopen. Werkschoenen zijn geschikt in verschillende branches. Denk aan werkschoenen ten behoeve van keukenpersoneel waarbij werkschoenen voorzien moeten zijn van een antislip laag. Denk aan werkschoenen die gebruikt worden in de landbouw die waterdicht dienen te zijn of aan werkschoenen die voorzien moeten zijn van een stalen neus wanneer een werknemer werkzaam is in de bouw. Evenals de werklaarzen, voert Werkschoenen-bouw.nl het merk Buckler op haar aanbod werkschoenen. Buckler kenmerkt zich door stevige en gecertificeerde werkschoenen die naast de praktische voordelen ook comfortabel zitten.

Voordeel Werkschoenen-bouw.nl

Werklaarzen of werkschoenen kopen via de webshop van Werkschoenen-bouw.nl gaat gepaard met de volgende voordelen: werklaarzen of werkschoenen worden gratis verzonden vanaf € 75,-, bestellingen worden enorm snel verzonden in Nederland en België waarbij klanten tevens 14 dagen bedenktijd wordt gegeven.

Contact

Bent u benieuwd naar het volledige assortiment aan Buckler werklaarzen of werkschoenen die u via de webshop Werkschoenen-bouw.nl kunt aanschaffen? Of wilt u meer informatie over de verschillende veiligheidsnormen die gelden bij de werklaarzen en werkschoenen? Contact opnemen met Werkschoenen-bouw.nl kan gemakkelijk online via de website. Maak gebruik van het contactformulier of bel gratis naar +31(0)6 57 319 021.