Mediagek Den Haag Ypenburg

Bent u in en rond Den Haag op zoek naar een vakbekwame reparateur voor uw telefoon en andere apparatuur, kijk dan eens naar de vele mogelijkheden van Mediagek in Den Haag Ypenburg. Bij ons vindt u tal van diensten en voordelen. Belangrijk is dat wij goed bereikbaar zijn, de tram stopt voor de deur en ook parkeren kan bij ons voor de deur, gratis! Wij bedienen een ruime regio rond Den Haag waaronder de plaatsen Delft, Leidschendam, Voorburg en Pijnacker. Niets is zo vervelend als een kapotte telefoon, tablet of Ipad. U kunt niet meer bellen, niet meer op social media of spellen spelen, het is lastig voor uw werk en u verliest het overzicht van uw agenda. Kom daarom snel langs bij Mediagek in Den Haag, wij repareren direct uw telefoon.

Diensten van Mediagek

Wij repareren telefoons en andere apparaten van verschillende merken:

  • Apple; IPhone, Ipad, Macbook, Imac
  • Samsung
  • Nokia
  • HTC
  • Sony
  • LG
  • Huawei
  • Motorola

Van de meeste merken hebben wij een uitgebreide voorraad onderdelen zodat wij de reparatie direct kunnen uitvoeren. Kijk mee met de vakbekwame reparateur of geniet van een vers kopje koffie of thee terwijl wij uw apparaat snel en vakkundig repareren. Een afspraak maken is niet nodig, u bent altijd welkom en snel aan de beurt. Wij zijn dagelijks, met uitzondering van de zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Bellen voor een afspraak mag natuurlijk ook.

Andere diensten van Mediagek

Mediagek

Er zijn mensen die regelmatig hun telefoon of tablet laten vallen, andere mensen overkomt het nooit. De reparatie van een display kost helaas veel geld, maar gelukkig kunt u zich verzekeren tegen barsten en breuken met de displayverzekering. Bij Mediagek sluit u een displayverzekering af voor slechts € 2 per maand! Geen ingewikkelde procedures en formulieren; wij vervangen direct de display. U betaalt een geringe eigen bijdrage die oploopt naarmate het scherm vaker moet worden vervangen. Bij Mediagek kunt u ook terecht voor goedkope inkt van ons huismerk. Wilt u zeker zijn van een vakkundige reparatie van uw telefoon, Ipad of tablet, garantie op de onderdelen, goedkope inkt of een goedkope displayverzekering? Ga naar Mediagek in Den Haag Ypenburg.